Om Seniorgolf

Bert Norell grundade Seniorgolf AB år 2004. Skälet var ganska enkelt. Vi över 50 har lite mer tid och ett större behov av att finna mötesplatser där vi kan spela golf och möta likasinnade.

Idén med Seniorgolf är därför att ge den aktive, moderna senioren ytterligare ett område för kvalitet i livet. Visionen är att alla skall få upplevelser som är unika genom sitt medlemskap.

Sedan en tid tillbaka har Bert dock bestämt mig för att trappa ner och vara mer på varmare breddgrader under vinterhalvåret. Detta innebär att Håkan Järrud nu äger Seniorgolf AB till 100%. Vårt mål är även fortsättningsvis att utveckla verksamheten så den attraherar alla aktiva golfare i målgruppen.

Numera är vi också aktiva med att arrangera Longstay i Marbella för de som vill stanna en månad eller mer i ett varmare klimat. Vår webshop utvecklas också mycket postivt, så ta en gärna en titt på vad vi tycker passar vår målgrupp.

Vi över 50 är den största enskilda ålderkategorin inom den svenska golfen och vi blir hela tiden fler. Nu är vi drygt 300.000!
Vi är glada och tacksamma för förslag på vad ni saknar och vad vi kan förbättra.

Maila mig på [email protected].

Välkommen till Seniorgolf!
Vill du bli medlem så klicka här.