Till sidans innehåll

Kista Golfcenter

 

Kista Golfcenter är en golfträningsanläggning - en Driving Range - som ligger i Kista, norra STOCKHOLM Driving Rangen har 75 utslagsplatser, 3 greener, 40 platser under tak och Protracer.

TLink

Ge oss 3 prenumeranter!

Vi har idag ca 50.000 personer som läser vårt nyhetsbrev, men vi vill bli fler!

Vårt nyhetsbrev är naturligtvis gratis och till intet förpliktigande men hjälper du oss med detta så får du delta i en utlottning av en GPS-klocka.

Har du en golfkompis som du tror skulle vara intresserad av våra Nyhetsbrev så får du nu möjligheten att delta i vår tävling fram till den 31 mars 2018. Klicka här nedan och ge oss tre mailadresser så får du chansen att vinna en GPS-klocka.

pt

Upplev all spännande mat i Portugal!

Buy Me Prestige Portugal

Det kommer en tid i alla människors liv när man börjar tänka på att varva ner och söka längre stunder i sol och värme. Det fanns kanske ett skäl till att du tidigare semestrat i sol och värme, kanske besökte du Portugal och Algarve, precis som det nu kanske finns anledning att flytta dit. Ekonomiska skäl, känslomässiga skäl, hälsoskäl - det vet bara Du.

Quartiers pool

Longstay hösten, vintern o våren 2017/18.

Longstay i Spanien. Höstens stora nyhet är att vi hittat ett perfekt resmål på Costa del Sol. Du bor i lägenheter av högsta klass och spelar golf på 6 olika banor. Lägenheterna ligger perfekt vid Atalays 36-hålsanläggning, bara ett stenkast från Puerto Banus. Reser gör du när det passar, och stannar i princip så länge du inte längtar hem!