Till sidans innehåll

Golfpaket-Lindö Hotell & Konferens

På Lindö kan du känna dig varmt välkommen och omhändertagen! Här bor du mitt på anläggningen, omgiven av tre 18-hålsbanor. Efter rundan kan du koppla av i relaxavdelningen med bastu och jacuzzi, eller varför inte boka en behandling? På kvällen avnjuter du en härlig 2-rättersmiddag i restaurangen.

Du kan välja mellan två weekendpaket, UniOne och/eller UniTwo. I bägge paketen ingår övernattning i dubbelrum, 2-rättersmiddag, frukost och greenfee. För dig som älskar att spela mycket golf kan ni enkelt boka extra greenfees. Ni kan också välja att spela på någon av GolfStars övriga 18 golfbanor runt Stockholm. Fri vagn ingår på alla banor.

Bokar och beställer din voucher gör du enklast i nedanstående formulär.

UniOne

1.475:-/person och dygn

I priset ingår: 1 greenfee på valfri GolfStar-bana, del i Superior-rum, 2-rätters middag, frukostbuffé.

UniTwo

1.875:-/person och dygn

I priset ingår: 2 greenfee på valfri GolfStar-bana, del i Superior-rum, 2-rätters middag, frukostbuffé.


Extra info
TLink

Ge oss 3 prenumeranter!

Vi har idag ca 50.000 personer som läser vårt nyhetsbrev, men vi vill bli fler!

Vårt nyhetsbrev är naturligtvis gratis och till intet förpliktigande men hjälper du oss med detta så får du delta i en utlottning av en GPS-klocka.

Har du en golfkompis som du tror skulle vara intresserad av våra Nyhetsbrev så får du nu möjligheten att delta i vår tävling fram till den 31 mars 2018. Klicka här nedan och ge oss tre mailadresser så får du chansen att vinna en GPS-klocka.

Quartiers pool

Longstay hösten, vintern o våren 2017/18.

Longstay i Spanien. Höstens stora nyhet är att vi hittat ett perfekt resmål på Costa del Sol. Du bor i lägenheter av högsta klass och spelar golf på 6 olika banor. Lägenheterna ligger perfekt vid Atalays 36-hålsanläggning, bara ett stenkast från Puerto Banus. Reser gör du när det passar, och stannar i princip så länge du inte längtar hem!