Till sidans innehåll

Portugal-resan

Vi har blivit uppvaktade av både researrangörer och Nyhetsbrevsläsare att arrangera en resa till Portugal för de som är intresserade av landet och möjligheterna till utlandsflytt. Vid närmare efterforskningar har det visat sig att ett sådant arrangemang måste vara både välarrangerat och seriöst. Vi har nu äntligen hittat alla samrbetspartner i denna resa. På resan kommer därför skattejurist, golfpro och guider att medverka. Vi planerar att genomföra 2 resor, en i månadsskiftet sept/okt 2017 och en resa i november 2017. Här nedan följer programmet:

Dag 1 - Ankomst Porto och Vidago

Transport i minibuss från flygplatsen till Vidago

Porto - Vidago (ca. 1 timme)
Hotell: Vidago Palace

Dag 2 - Golf & Porto

Golf på Vidago Palace Golf Club | Alternativa aktiviteter på resorten, Thermal Spa och swimming pools. Upptäck Vidago Park, med sin rena luft naturliga källor som gett namn till deras berömda mineralvatten.
Vidago - Porto (ca. 1 timme)
Sightseeing i Porto
Vi besöker de mest kända sevärdheterna som São Bento Station, Ribeira, D. Luís Bridge och Clérigos Tower
Hotell: InterContinental Porto - Palacio das Cardosas
Middag inkluderad på hotellet.

Dag 3 - Golf & Porto

Golf på Estela Golf Club | Alternativa aktiviteter: SPA and Wellness Center på hotellet. Upptäck den fashionabla staden Porto, besök Lello Bookstore, Casa da Musica (the House of Music) och Serralves Garden and Museum. Eller varför inte shoppa lite, åk med båt på Duoro-floden eller besök några vinkällare.
Hotell: Intercontinental Palácio das Cardosas
Middag på egen hand.

Dag 4 - Lissabon

Porto - Lisbon (ca. 3 timmar)
Sightseeing i Lisbon.
Vi besöker de mest kända sevärdheterna: Belém Tower, Monastery of Jeronimos och provsmakning av den berömda pastéis de Belém!
Hotell: The Ritz Carlton Penha Longa
Middag inkluderad på hotellet

Dag 5 - Golf & Lissabon

Golf på Penha Longa Atlantico Golf Course | Alternativa aktiviteter på hotellet: SPA & Wellness, swimming pools och upptäck den naturliga parken som omger hotellet. Besök Sintra - staden med de mystiska kullarna med sagoslott och provsmakning av den traditionella pastan med havets läckerheter.
Penha Longa - Lisboa (ca. 30 min)
Besök São Jorge Castle, Lissabon och Chiado
Hotell: Tivoli Lisboa
Middag på egen hand.

Dag 6 - Algarve & Golf

Lisbon - Algarve (ca. 2 1/2 timme)
Golf på Royal Golf Course Vale do Lobo - den berömdat par 3- banan på stranden!Alternativa aktiviteter på resorten: SPA & Well being och swimming pools. Första kontakten med Algarves stränder, hästridning, tennisbanor och shopping i Vilamoura, Vale do Lobo and Quinta do Lago
Hotel: Tivoli Victoria
Middag på egen hand.

Dag 7 - Golf & Härliga stränder

Golf på Oceânico Victoria Golf Course | Alternativa aktiviter på resorten: SPA & Well being och swimming pools. Tid för att sola och relaxa på de härliga stränderna på Algarve-kusten. Besök Vilamoura Marina
Hotel: Tivoli Victoria

Middag på egen hand

Dag 8 - Farväl

Det är dags att åka hem och säga - SAUDADE!
Vi åker till Faro airport för hemfärd och ser fram emot ert nästa besök!

Totalpris: 26.795:- (exkl flygbiljett som du bokar själv, ca.3.000:- ToR)

 

Kontakta mig för mer info och priser!

Kontakta mig för mer info och priser!

Extra info
TLink

Ge oss 3 prenumeranter!

Vi har idag ca 50.000 personer som läser vårt nyhetsbrev, men vi vill bli fler!

Vårt nyhetsbrev är naturligtvis gratis och till intet förpliktigande men hjälper du oss med detta så får du delta i en utlottning av en GPS-klocka.

Har du en golfkompis som du tror skulle vara intresserad av våra Nyhetsbrev så får du nu möjligheten att delta i vår tävling fram till den 31 mars 2018. Klicka här nedan och ge oss tre mailadresser så får du chansen att vinna en GPS-klocka.

Quartiers pool

Longstay hösten, vintern o våren 2017/18.

Longstay i Spanien. Höstens stora nyhet är att vi hittat ett perfekt resmål på Costa del Sol. Du bor i lägenheter av högsta klass och spelar golf på 6 olika banor. Lägenheterna ligger perfekt vid Atalays 36-hålsanläggning, bara ett stenkast från Puerto Banus. Reser gör du när det passar, och stannar i princip så länge du inte längtar hem!