Till sidans innehåll

Cloud Golf Club

Nu erbjuder Seniorgolf sitt eget och Sveriges i särklass förmånligaste greenfeemedlemskap för endast 895:- I  priset ingår fullvärdigt medlemskap hos Svenska Golfförbundet med GolfID och tidiningen Svensk Golf hem till din brevlåda. Du får också ett Golfhäfte som ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 800 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal och Storbritannien. Lägger du till en 100-lapp kan du spela banorna obegränsat anttal ggr i mån av plats.

Allt detta ingår i medlemskapet Cloud Golf Club:

- Golfhäftet 2017
- Golf-ID med tillgång till "Min golf"
- Tidningen Svensk Golf och Golfguiden hem i brevlådan
- Anslutning till Svenska Golfförbundet inkl. medlemsförsäkring          

TLink

Ge oss 3 prenumeranter!

Vi har idag ca 50.000 personer som läser vårt nyhetsbrev, men vi vill bli fler!

Vårt nyhetsbrev är naturligtvis gratis och till intet förpliktigande men hjälper du oss med detta så får du delta i en utlottning av en GPS-klocka.

Har du en golfkompis som du tror skulle vara intresserad av våra Nyhetsbrev så får du nu möjligheten att delta i vår tävling fram till den 31 mars 2018. Klicka här nedan och ge oss tre mailadresser så får du chansen att vinna en GPS-klocka.

Quartiers pool

Longstay hösten, vintern o våren 2017/18.

Longstay i Spanien. Höstens stora nyhet är att vi hittat ett perfekt resmål på Costa del Sol. Du bor i lägenheter av högsta klass och spelar golf på 6 olika banor. Lägenheterna ligger perfekt vid Atalays 36-hålsanläggning, bara ett stenkast från Puerto Banus. Reser gör du när det passar, och stannar i princip så länge du inte längtar hem!