Till sidans innehåll
scvillage

Thailands största pool? 130 meter lång!

Scandinavian Village, Thailand

event

Vilka aktiviteter vill du delta i?

Paradis för aktiva 50+
Sol, ljus och värme. Året runt. Bra service, trevliga människor och massor med aktiviteter. Dessutom bra golf. Ett riktigt paradis finns faktiskt just söder om Bangkok!
I en liten kuststad en dryg timme söder om Bangkok ligger Scandinavian Village
.

Medlemmarna - som måste vara minst 50 år och skandinaver och som själva äger anläggningen - har under tio års tid skapat sig en tillvaro som innehåller de flesta sorters service, socialt liv och aktiviteter som resvana och kvalitetsmedvetna skandinaver kan önska sig. Några bor där nästan året runt. Andra bara under några semesterveckor. Men de flesta bor där större delen av vintern. Och kallar det sitt paradis!
Några av de tillfälliga besökare som just nu är här håller med: - Varje dag på Scandinavian Village vaknar vi med ett leende. Och på kvällen somnar vi med ett leende, säger Christina från Mölle, som har varit gäst under 3 veckor. - Vi har varit på många ställen i Thailand, men först nu har vi hittat ett ställe som har "allt". Här finns verklig livskvalitet, trygghet och massor av aktiviteter. Möjligheterna för att spela golf på många bra banor är fantastiska. Dessutom är det billigt, tillägger hennes man Halvard.
Men det är inte alla som spelar golf. Catharina och Nils från Stockholm har gästat Scandinavian Village i två omgångar med mellanliggande tur till en av öarna i närheten: -Scandinavian Village är verkligen en oas för roliga aktiviteter och trevligt umgänge i skönt klimat. Och det är också jättelätt att ta sig till härliga öar eller världsstaden Bangkok, liksom till andra delar av Asien.
Hur kan det komma sig att Scandinavian Village är så uppskattat? Gunnar Kraft, ordförande för Scandinavian Village: - Sedan vi medlemmar tog över ägandet och driften, har vi arbetat för att Scandinavian Village skall uppfylla våra drömmar om det perfekta boendet för aktiva skandinaver över femtio i Thailand. Nu är vi nära målet.

Kontakta mig för resa till Thailand.

Kontakta mig för resa till Thailand.

Extra info
TLink

Ge oss 3 prenumeranter!

Vi har idag ca 50.000 personer som läser vårt nyhetsbrev, men vi vill bli fler!

Vårt nyhetsbrev är naturligtvis gratis och till intet förpliktigande men hjälper du oss med detta så får du delta i en utlottning av en GPS-klocka.

Har du en golfkompis som du tror skulle vara intresserad av våra Nyhetsbrev så får du nu möjligheten att delta i vår tävling fram till den 31 mars 2018. Klicka här nedan och ge oss tre mailadresser så får du chansen att vinna en GPS-klocka.

Quartiers pool

Longstay hösten, vintern o våren 2018 - 2019.

Longstay i Spanien. Höstens stora nyhet är att vi hittat ett perfekt resmål på Costa del Sol. Du bor i lägenheter av högsta klass och spelar golf på 6 olika banor. Lägenheterna ligger perfekt vid Atalays 36-hålsanläggning, endast 10 minuter från Puerto Banus och Marbella stad. Reser gör du när det passar, och stannar i princip så länge du inte längtar hem!