Till sidans innehåll

Supergolf

Spela med Supergolf greenfee i Sverige, Finland och de baltiska länderna!

Supergolf.se, en ny mångsidig och förmånlig golftjänst, finns nu även i Sverige. Supergolf grundades i Finland 2004. Nu kan även de svenska golfarna spela förmånligt med Supergolf greenfee på nästan 100 banor i 6 länder.

Seniorgolf bjuder nu de 500 snabbaste att bli medlemmar gratis i Supergolf (normalpris 100 SEK)!

Utnyttja förmånen enligt följande:

1. Fyll i registreringsformuläret (kryssa i abonnemangsrutan)
2. Ge värdekoden "super15" vid registrering
3. Registrera dig gratis som Supergolf medlem

Hur fungerar Supergolf?

• Logga in i Supergolf-tjänsten
• Välj bana och speldag
• Boka en Supergolf greenfee åt dig själv och/eller till din vän i banans bokningskalender
• Boka speltid från banan

Supergolf har till sitt förfogande spelrätter till olika golfbanor, vilka Supergolfs kunder kan boka för en dag åt gången. Supergolfs greenfee är förmånligare än banans normala greenfee. Varje spelare registrerar sig i Supergolf.se tjänsten och får användarkoder till tjänsten. Medlemsavgiften är normalt 100 SEK per säsong. Som Supergolf medlem kan Du köpa Supergolfs greenfee-paket. Desto större paket Du köper, desto förmånligare blir din greenfee. Från paketet kan Du boka spel till Dig själv eller till vilken annan Supergolf medlem som helst. Supergolf passar alltså även för familjer och olika spelsällskap.

Ytterligare information hittar Du på adressen www.supergolf.se. Om du har frågor angående Supergolf, tag kontakt med vår kundtjänst info@supergolf.se eller ring 072 718 1890 (vardagar 10-17)

 

 

 

Jag är intresserad av Supergolf!

Jag är intresserad av Supergolf!
Extra info
TLink

Ge oss 3 prenumeranter!

Vi har idag ca 50.000 personer som läser vårt nyhetsbrev, men vi vill bli fler!

Vårt nyhetsbrev är naturligtvis gratis och till intet förpliktigande men hjälper du oss med detta så får du delta i en utlottning av en GPS-klocka.

Har du en golfkompis som du tror skulle vara intresserad av våra Nyhetsbrev så får du nu möjligheten att delta i vår tävling fram till den 31 mars 2018. Klicka här nedan och ge oss tre mailadresser så får du chansen att vinna en GPS-klocka.

Quartiers pool

Longstay hösten, vintern o våren 2018 - 2019.

Longstay i Spanien. Höstens stora nyhet är att vi hittat ett perfekt resmål på Costa del Sol. Du bor i lägenheter av högsta klass och spelar golf på 6 olika banor. Lägenheterna ligger perfekt vid Atalays 36-hålsanläggning, endast 10 minuter från Puerto Banus och Marbella stad. Reser gör du när det passar, och stannar i princip så länge du inte längtar hem!

Bjurfors monter

Bjurfors monter

Köpa bostad utomlands?

Att köpa bostad i Spanien och på Costa del Sol är hetare än på länge. En orsak är självklart vädret, men även vad man får för pengarna lockar köpare från hela världen.
Detta synliggjordes tydligt på Köpa hus utomlands mässan i Stockholm den 17-18/2, då rekordmånga besökare kom för att söka information och knyta kontakter.
Vi på Bjurfors Marbella ser en tydlig trend där nordbor väljer att investera i en bostad i Spanien, istället för det traditionella svenska fritidshuset. Det är allt fler investerare som också vänder blickarna mot Spanien, då återhämtningen för landet är stabil med sjunkande arbetslöshet och stark BNP tillväxt som driver en inhemsk marknad i kombination med rekordstort utländskt intresse.
Är ni nyfikna på att lära er mer om bostadsmarknaden på Costa del Sol så är ni välkomna att kontakta oss på Bjurfors Marbella!