Till sidans innehåll
Seniorgolf 2012

Seniorgolf 2012

Om Seniorgolf

Bert Norell grundade Seniorgolf AB år 2004. Skälet var ganska enkelt. Vi över 50 har lite mer tid och ett större behov av att finna mötesplatser där vi kan spela golf och möta likasinnade.

Idén med Seniorgolf är därför att ge den aktive, moderna senioren ytterligare ett område för kvalitet i livet. Visionen är att alla skall få upplevelser som är unika genom sitt medlemskap.

Sedan en tid tillbaka har jag dock bestämt mig för att trappa ner lite mer och vara mer på varmare breddgrader under vinterhalvåret. Detta innebär att jag lämnat över stafettpinnen til min kompanjon och tidigare delägare Håkan Järrud till 100%. Jag kommer naturligtvis att nära följa verksamheten fortsättningsvis o hoppas kunna bidra med min långa golferfarenhet med allt vad det kan innebära. Vårt mål är även fortsättningsvis att utveckla verksamheten så den attraherar alla aktiva golfare i målgruppen.

Vi över 50 är den största enskilda ålderkategorin inom den svenska golfen och vi blir hela tiden fler. Nu är vi drygt 300.000!

Vi är glada och tacksamma för förslag på vad ni saknar och vad vi kan förbättra. Maila mig på hakan@seniorgolf.se.

Välkommen till Seniorgolf!

Vill du bli medlem så klicka här.

Hälsningar

Håkan, Seniorgolf AB

 

osve2

Orange Sea View Estates, Cypern

Orange Sea View Estates AB utvecklar, marknadsför och säljer åretruntboenden på Cypern för krävande nordeuropeiska kunder. Företagets ägare har lång erfarenhet, breda kunskaper och nödvändiga kontakter för att framgångsrikt kunna utveckla projekt på Cypern. Orange Sea View Estates ligger på stranden, där alla lägenheter har sjöutsikt och kan se solen gå ned i Medelhavet, endast 45 minuter från flygplatsen.

Det finns lägenheter med 2 eller 3 sovrum (och med lika många badrum). Lägenheternas yta är 90, 120 eller 140 kvm. Alla lägenheter har stora fönsterytor och dessutom egen uteplats (balkong eller terrass) om 30, 40 eller 50 kvm. Luftkonditionering, golvvärme, fullt utrustade kök, tvättpelare, trägolv, vinkällare, pool, restaurang, WiFi, inomhuspool med gym och bastu ingår.

Bli medlem 2014 - Golfbladet, 6 nr ingår!

Under 2014 kommer du som medlem i Seniorgolf att få en helårsprenumeration av den trevliga tidningen Golfbladet. Värde 159:-.

Golfbladet är fylld med resereportage, intervjuer med golfprofiler, reportage och statistik från tävlingar runtom i världen.

På deras hemsida www.golfbladet.se kan du få mer information om tidningen och även läsa tidigare reportage.

Bok

Golf för vuxna

Golfvärldens enklaste sving!

Den lättaste vägen till riktigt bra golf.

När du läst boken kommer du att förstå varför den traditionella svingtekniken är omöjlig att lära sig för spelare som börjar efter 25+, detaljerat och humoristiskt beskrivs svårigheterna att lära sig golfsvingen så som Golfindustrin lär ut. Om du tidigare inte förstått varför ditt spel inte fungerar, då kommer du garanterat till insikt när du läst boken. I boken hittar du allt du behöver för att lära dig den nya svingen - Golf för vuxna - om hur du själv kan lära dig en ny enkel sving. Boken innehåller utförliga instruktioner, träningsprogram och även råd och tips om det blir fel. Lär dig några få moment och du kommer garanterat att förbättra ditt spel. Du kommer att slå längre och rakare. Och sist men inte minst, det tar bara någon vecka att lära sig! Om du vill göra det ännu lättare, komplettera då boken med en "click to learn" CD. 

Trisslott

Ge oss 5 prenumeranter!

Vi har idag ca 54.000 personer som läser vårt nyhetsbrev, men vi vill bli fler!

Vårt nyhetsbrev är naturligtvis gratis och till intet förpliktigande men hjälper du oss med detta så får du en Trisslott av oss.

Ta chansen att bli mångmiljonär......om du ger oss 5 mailadresser så skickar vi dig en trisslott! Högsta vinsten är 5 miljoner eller ända upp till 50.000 i månaden i 25 år !!!!! Klicka här, sen är det bara att fylla i formuläret, enklare kan det inte bli att få chansen att bli miljonär......

Valle Romano

Longstay i höst / vinter med Seniorgolf.

Longstay i Spanien, Portugal o Cypern.

Nu kan du läsa mer om våra erbjudanden om longstay hösten/ vintern/ våren 2013-14.

Många utomordentligt häftiga boenden och golfbanor med priser där allt är inkuderat.

Reser gör du när det passar, och stannar i princip så länge du inte längtar hem!