Till sidans innehåll

Om Seniorgolf

Bert Norell grundade Seniorgolf AB år 2004. Skälet var ganska enkelt. Vi över 50 har lite mer tid och ett större behov av att finna mötesplatser där vi kan spela golf och möta likasinnade.

Idén med Seniorgolf är därför att ge den aktive, moderna senioren ytterligare ett område för kvalitet i livet. Visionen är att alla skall få upplevelser som är unika genom sitt medlemskap.

Sedan en tid tillbaka har Bert dock bestämt mig för att trappa ner lite och vara mer på varmare breddgrader under vinterhalvåret. Detta innebär att Bert lämnat över stafettpinnen til sin kompanjon och delägare Håkan Järrud till 100%. Bert kommer naturligtvis att nära följa verksamheten fortsättningsvis o hoppas kunna bidra med sin långa golferfarenhet med allt vad det kan innebära. Vårt mål är även fortsättningsvis att utveckla verksamheten så den attraherar alla aktiva golfare i målgruppen.

Vi över 50 är den största enskilda ålderkategorin inom den svenska golfen och vi blir hela tiden fler. Nu är vi drygt 300.000!

Vi är glada och tacksamma för förslag på vad ni saknar och vad vi kan förbättra. Maila mig på hakan@seniorgolf.se.

Välkommen till Seniorgolf!

Vill du bli medlem så klicka här.

Hälsningar

Håkan

Seniorgolf AB

 

TLink

Ge oss 3 prenumeranter!

Vi har idag ca 50.000 personer som läser vårt nyhetsbrev, men vi vill bli fler!

Vårt nyhetsbrev är naturligtvis gratis och till intet förpliktigande men hjälper du oss med detta så får du delta i en utlottning av en GPS-klocka.

Har du en golfkompis som du tror skulle vara intresserad av våra Nyhetsbrev så får du nu möjligheten att delta i vår tävling fram till den 31 mars 2018. Klicka här nedan och ge oss tre mailadresser så får du chansen att vinna en GPS-klocka.

Quartiers pool

Longstay hösten, vintern o våren 2017/18.

Longstay i Spanien. Höstens stora nyhet är att vi hittat ett perfekt resmål på Costa del Sol. Du bor i lägenheter av högsta klass och spelar golf på 6 olika banor. Lägenheterna ligger perfekt vid Atalays 36-hålsanläggning, bara ett stenkast från Puerto Banus. Reser gör du när det passar, och stannar i princip så länge du inte längtar hem!