Till sidans innehåll

Sveriges mötesplats för golfande seniorer

TLink

Ge oss 3 prenumeranter!

Vi har idag ca 50.000 personer som läser vårt nyhetsbrev, men vi vill bli fler!

Vårt nyhetsbrev är naturligtvis gratis och till intet förpliktigande men hjälper du oss med detta så får du delta i en utlottning av en GPS-klocka.

Har du en golfkompis som du tror skulle vara intresserad av våra Nyhetsbrev så får du nu möjligheten att delta i vår tävling fram till den 31 mars 2017. Klicka här nedan och ge oss tre mailadresser så får du chansen att vinna en GPS-klocka.

lindo

GolfStar-Golfpaket nära Stockholm!

Boka en härlig golfweekend på Lindö - Nordens största golfanläggning med tre 18-hålsbanor - endast 25 min från Arlanda och Sthlm City! 

Boka senast 1/3 2017 och få rabatt!

buyme

Intresserad av Portugal?

Det kommer en tid i alla människors liv när man börjar tänka på att varva ner och söka längre stunder i sol och värme. Det fanns kanske ett skäl till att du tidigare semestrat i sol och värme, kanske besökte du Portugal och Algarve, precis som det nu kanske finns anledning att flytta dit. Ekonomiska skäl, känslomässiga skäl, hälsoskäl - det vet bara Du. Vi på Seniorgolf samarbetar med BuyMePrestige, ett svenskt företag som arbetar med försäljning och uthyrning i Portugal. Under våren 2017 kommer vi att erbjuda visningsresor för intresserade. Om du vill resa med oss så kan du enkelt komma i kontakt med oss via denna länk:


Informationsruta